Puslapiai

2013 m. liepos 19 d., penktadienis

Collab su Kxeron

:) Prieš kurį laiką pasiūliau talentingajai Kxeron collab'ą. Taip mandrai galima pavadinti darbelį prie kurio dirba daugiau nei vienas paišytojas ;) Idėja buvo paprasta - viena nupiešia linijas, o kitas jas nuspalvina. 

Taigi, bbi nupiešėm šiam mažam projektėliui po darbą:

(Paspaudus pasididina. Kairėje pusėje - Kxeron nupiešti kinų zodiako ženklai, dešinėje - mano tiesiog kažkoks drakonas xD)

Tada nusiuntėm piešinius viena kitai ir nuspalvinom:

(O dabar atvirkščiai - kairėje mano spalvinimas, dešinėje - Kxeron :) )

Dabar beliko tik išsiųsti originalus vėl ir collab'as bus galutinai baigtas. Būtinai įsirėminsiu taip nuostabiai Kxeron nuspalvintą drakoną ir pasikabinsiu garbingoje vietoje :)
Rėminti nešiu su dar vienu paveikslu, kurį tikiuosi baigsiu artimiausiomis dienomis.


(Čia to paveikslo fragmentas iš kampo. Čia mienas! Šitas bus parduodamas >:] )

Pabaigai dar šiek tiek apie mūsų katiną Tapkių.


Jis turėjo pilvo išvaržą (bambinę), bet pastaruoju metu ji buvo ėmusi didėti, tad parodėm veterinarui, o šis rekomendavo operuoti (jei skaitote šitą kažkaip į mano blogą patekę gūglindami apie bambines kačių išvaržas, tai, kaip mes supratome, mažos pilvo išvaržos operuojamos tik katytėms, nes nėštumo metu būna didelė tų išvaržų komplikacijų rizika (o jei katytė sterilizuojama, tai ir išvarža "prie progos" sutvarkoma). Tuo tarpu patinams, jei išvarža maža ir laisva, dažniausiai paliekama, nes operacijos rizika yra didesnė, nei išvaržos komplikacijų. 

Taigi, šiandien Tapkučiui išvaržą operavo. Dabar jis dar apdujęs. Vis bando nusiimti uždėtą apykaklę (ji reikalinga, kad jis neišsitrauktų siūlų). Ryt ir poryt numatyti vizitai pas veterinarą ir jei viskas bus gerai, tai po 10 dienų bus galima išimti siūlus :>

:] tada laikom kumštukus iš Tapkutį, o čia smagus gif'as nuotaikai pataisyti, kaip meškėnas vagia kačių maistą:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą