Puslapiai

2013 m. rugpjūčio 1 d., ketvirtadienis

Kosminis penis griovėjas NSFW

Ajajai, kas čia?
Ne vlogo įrašas?
Vlogui neturiu dabar jėgų, tai rašau senoviniu ir senamadišku stiliumi.
O rašau apie kosminį pimpalą penį, kurį nupeckiojau. Tik man atrodo, kad dabar esu dar ir apsinešusi nuo lako, kuriuo lakavau paveikslą, garų. Weeeee!!!! Tapyba - legali toksikomanija.

Nes vat taip jau išėjo, kad vieną tokį nutapiau:

(spermatozoidai tamsoje šviečia žaliai)

Originalą parduodu. Nusprendžiau parduoti be rėmo, nes originaliai buvau sugalvojusi jį įrėminti į pačius barokiškiausius rėmus, kuriuos tik rasiu. Kadangi tokie, kuriuos radau kainuoja ~800 Lt + dar kažkokie, velnias žino kokie, mokesčiai tai nusprendžiau parduoti paveikslą be rėmo :D

Pradinė kaina 150Lt - pardavimas vyks aukciono principu iki kito penktadienio (2013/08/09), jei norite pirkti - savo sumą siūlykite čia (G+ puslapyje). Jeigu nežinote kas yra G+, bet turite Gmail'ą, tai tada turite ir G+'ą nors tikriausiai jo nei norėjote, nei prašėte :) O šiaip tai ten kažkas panašaus į facebook'ą. Jeigu norite ką ten pakomentuoti ar šiaip tai irgi galite.

Paveikslą Vilniuje perduosiu asmeniškai, jeigu perkate iš kito miesto, tai irgi atvažiuosiu su paveikslu, bet turėsite už važiavimo vargą man aprodyti vietines garsenybes :D Užsienin teks pridėti siuntimo kainą.

Dar mąstau gal padaryti ir atvirukų su šiuo puikiu paveikslu. Uždėjus kokį užrašą - "Dėjau skersą ant VISKO" arba "peniscalypse". Gi ne visi atvirukai privalo būti su meiliai kačiukais atropinu išplėstais vyzdžiais ir pripūstais helio, kad mielai šiauštųsi.

Ta proga ir dainėlė rasta Youtube platybėse:

O čia šiaip dar keletas kosminių penių, kad maniškiam nebūtų taip liūdna:


3 komentarai: