Puslapiai

2016 m. sausio 25 d., pirmadienis

Siuvinėju ir žiūriu siaubo filmus - "The Dark Hours"


Pažiūrėjau dar vieną siaubeką "The Dark Hours" 2005 metų Kanadietiškas.

Gyvena sau psichiatrė. Ir BAC, suserga smegenų augliu. DUM-DUM-DUM. Nu kaip čia dabar taip? Jai? Psichiatrei? Gydytojai? Dabar būti pacientei? Nu jau ne, nusprendžia ji.
Iš to pasiutimo išvažiuoja pasibūti gamtoje su savo vyru rašytoju ir sese. 
Ten juos užpuola vienas jos buvusių pacientų. Tik gale paaiškėja, kad ne pacientas ten buvo, o ji pati gliučino ir tai būtent ji švaistėsi kirviu ir atkeršyjo savo vyrui už tai, kad jis buvo rašytojas ir savo sesei už tai, kad ji buvo sveika. Nu ir už tai, kad anie du susidėjo ir kartu galėjo turėti tai, ko pati psichiatrė niekada negalėjo turėti ir be savo ligos. 

Tai va toks va filmas. Labai norint galima jį žiūrėti kaip filmą apie smegenų auglius ir psichinėm ligom sergančius žmones, kad tipo žmonės žudikais ir sadistais tampa nebent iš ligos, na, o taip žmones verčiančios elgtis ligos yra labai įdomios ir paslaptingos. Tačiau tik labai norint, nes filmo pradžia gana aiškiai įvardija, kad pagrindinės personažės smurtingumas nėra nulemtas jos auglio. Auglys yra siaubingas būtent todėl, kad jis grąsina jos agresijos jėgą pasisavinti sau, o be agresijos personažė nesijaučia kažką daugiau ir turinti.

http://www.imdb.com/title/tt0402249/

1 komentaras:

  1. Kita kart nespoilinkit aprašinėdama turinį, please.

    AtsakytiPanaikinti